Testometric dragprovarmaskin för plastindustrin

Det är enkelt att göra noggranna mätningar på olika typer av plast med hjälp av testometrics dragprovarmaskin. Vi kan leverera maskiner med dragkraft från 1 kN upp till 1000 kN.

Vi förstår att noggrannhet och tillförlitlighet är avgörande i ditt arbete med plastmaterial. Därför har testometric utvecklat högprecisionssystem som sätter standarden för digital styrning och automatiserade testmetoder som gör maskinen användarvänlig och lätt att förstå. 

0 +
Kunder i över 100 länder

Varför Testometric?

Testometric är ett brittiskt företag med en lång och framgångsrik historia som sträcker sig tillbaka till 1970. Testometric är erkänt för sin kompetens inom design och tillverkning av testmaskiner och kvalitetskontrollutrustning som sätter standarden för branschen. Testometrics huvudproduktslinje omfattar universella styrketestmaskiner som används globalt inom spänning, kompression, flexion, skjuvning och produkttestning. 

Testometrics utrustning har stolt betjänat kunder i över 100 länder och har blivit synonymt med noggrannhet, tillförlitlighet och avancerad teknik. Testometrics rykte bygger på dess starka inriktning på innovation och produktkvalitet.

Testometric är stolta över att erbjuda förstklassig kundsupport och har blivit välkända och uppskattade av företag och utbildningsinstitutioner i alla branscher. Oavsett om det är inom industrin eller akademin, är Testometric här för att möta dina behov och stödja dina materialtestningsprojekt.

Så om din organisation söker en pålitlig partner för materialtestning i kvalitetslaboratorier, produktionslinjer eller forsknings- och utvecklingsprojekt, överväg Testometric. Utforska Testometrics breda utbud av testutrustning och låt Testometric vara din pålitliga källa för kvalitet och precision inom materialtestning.

Fördelar med en mekanisk dragprovare

Hög precision

Användarvänlig

Flexibel

Tester för plast

Testometric tillhandahåller ett omfattande utbud av testsystem som är dedikerade till testning av plastmaterial. De inkluderar specialiserade testfästen och programvara för att utvärdera drag-, böjnings-, riv-, skjuvnings-, kompressions-, punkterings- och vidhäftningsegenskaper. Systemen har specifikt utvecklats för att uppfylla relevanta internationella standarder.

Exempel på typiska standarder för vidhäftningstester inkluderar:
ASTM D903, D1367, D3433, C273, C307, C633, BS5980.

Leverantör av Testometric till den Svenska marknaden

Offertförfrågan

Dela gärna med er av så mycket information som möjligt kring just era behov så att vi kan skapa en korrekt offert.