Partners

Våra samarbetspartners är vår styrka

Frank-PTI

Frank PTI är vår partner sedan start och har ett heltäckande sortiment för pappersprovning och mätbehov i papperslaboratioret.
www.frankpti.com

BTG / Mütek GmbH

Mutekinstrumenten är sedan länge standardutrustning när det gäller mätning av fiberladdning, Z-potential och avvattning. BTG’s tillförlitliga produkter är kompakta, lättanvända och tål tuff användning
www.btg.com

TMI / Messmer Büchel

Provningsutrustningar för bestämning av fysikaliska egenskaper hos papper, massa, plast och gummi.
www.testingmachines.com

Technidyne Corporation

Utöver instrument för ljus och färgmätning omfattar sortimentet utrustning för helautomatisk och kontinuerlig mätning av fysikaliska och optiska egenskaper.
www.technidyne.com

Pulmac Systems International Inc.

Utrustning för mätning av pappersmassans egenskaper på fiber nivå. Z-Span har blivit standardutrustning på många massabruk.
www.pulmac.com

IGT Testing Systems b.v.

Utrustning för tryckbarhet.
www.igt.nl

OpTest Equipment inc.

OpTest Equipment erbjuder kvalitetslösningar för massa- och pappersindustrin.
www.optest.com

Testometric

Testometric grundades 1970 och deras huvudproduktlinje består av universalstyrktestningsmaskiner för spänning, kompression, böjning, skjuvning och produkttestning.
www.testometric.co.uk

Messmerbuchel

Messmer Büchel, som ligger i Nederländerna, producerar testinstrument för pappers- och kartongindustrin. Dem har varit verksamma i branschen sedan 1924.
www.messmerbuchel.com

Adirondack Machine Corporation, USA

AMC levererar högkvalitativ utrustning i första hand till massalaboratorier. I sortimentet finns bl a större pulpers, med eller utan värme, trumtorkar, automatiska arkformar och avvattningspressar.
www.adirondackmachine.com

Tapio Technologies, Finland

Tapio utvecklar bla instrument för kontroll av rullhårdhet. Det finns i utförande både som handhållet instrument som helautomatisk rullkontroll direkt i en produktionslinje.
www.tapiotechnologies.com